Само ден след като разбрахме, че наскоро  е била задържана

...
Само ден след като разбрахме, че наскоро  е била задържана
Коментари Харесай

Заболяването, с което Бела Хадид продължава да се бори

Само ден откакто разбрахме, че неотдавна  е била арестувана за владеене на марихуана, научаваме, че и протичащото се към сестра ѝ Бела Хадид в последно време не е на хубаво. Тя не се е забърквала в проблеми с опиатите (макар че има притеснително минало с алкохола), само че пък има такива в здравословен и в персонален проект.
 Бела Хадид на 26
Бела Хадид в 18 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Въпреки злоупотребата с потреблението на алкохол, за която Бела Хадид и преди е говорила намерено, тя не е на рехабилитация, както очевидно някои хора спекулират, а си е отделила време, в което да се концентрира върху лекуването на лаймската болест, от която страда.

По-рано тази година 26-годишният модел разкри, че от пет месеца не е пила никакъв. " Обичах алкохола и стигнах до точката, в която даже започнах да анулирам късни излизания, тъй като усещах, че няма да мога да се управлявам ", споделя преди време Бела Хадид в изявление за InStyle.

В него тя разкрива също, че е трансформирала метода, по който възприема нещата и към този момент не усеща нужда да пие, тъй като знае по какъв начин ще ѝ се отрази това в три през нощта. " Ще се събудя с извънредно безпокойствие, мислейки за това нещо, което споделих преди пет години, когато приключих гимназия ", издава още моделът.

Освен с алкохола, тя не крие, че се е борила и с меланхолия, а с лаймската болест продължава да води борба и до през днешния ден. В обществените мрежи тя е споделяла нееднократно за сривовете, през които е прекосявала, само че постоянно го е правила за не с цел да притегля внимание към себе си, а с цел да покаже на други хора, които се припознават в проблемите ѝ, че не са сами.

Другата неприятна вест към  е тази за раздялата ѝ с Марк Калман. Двамата бяха дружно две години, откакто преди този момент моделът беше в четиригодишна връзка с The Weeknd. 35-годишният Марк Калман е арт шеф, създавал облекла за марката A Bathing Ape, както и обложки на албуми на Травис Скот.

Бела Хадид и  потвърдиха, че са дружно в Instagram, където на фотоси от пътуването им около Седмицата на модата в Париж са се прегърнали влюбено.

По време на връзката им източник на E! News разкрива, че моделът е в действителност щастлива и връзките ѝ с Калман даже са се задълбочили. В изявление за Interview от май 2022 година тя даже споделя, че той е нейната прочувствена поддръжка и се гордее с гения, който има.
 Бела Хадид, Stella McCartney и транспарантният костюм, с който дефилира
Бела Хадид не се тормози да покаже гърдите си

Отново провокативна и още веднъж прикова вниманието

Бела Хадид и Марк Калман обаче са разграничени още от пролетта, а решението им е било приятелско, пишат още веднъж от E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР